WWEWWE PPV

WWE plănuiește să schimbe numele structurii Elimination Chamber

WWE ar putea face un anunț foarte interesant destul de curând. După cum am raportat anterior, oficialii doresc să organizeze un meci de tipul Elimination Chamber odată cu revenirea în Arabia Saudită, dar s-ar putea să nu folosească numele clasic al acestuia.

Se pare că WWE nu va organiza Pay-Per-View-ul Elimination Chamber în acest an. Rămâne de văzut cum va fi înlocuit acest Pay-Per-View, însă am mai avut o lună fără un eveniment al companiei.

Dave Meltzer, raportează că oficialii au în plan schimbarea numelui structurii Elimination Chamber. Încă nu a fost confirmat 100%, dar noul nume ar putea fi WrestleMania Chamber.

Rămâne de văzut ce vor decide oficialii să facă. Au fost făcute multe glume pe seama meciului Elimination Chamber în Arabia Saudită. Oficialii ar putea ține cont și de acest lucru, așa că ar putea schimba numele în locul planurilor inițiale.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !