WWEWWE PPV

WWE plănuiește să revină în Arabia Saudită luna viitoare

Având în vedere începerea noului an, WWE a început să-și pregătească următoarea ”vizită” în Arabia Saudită. Dacă e să ne luăm după show-urile anterioare în această țară, compania le-a organizat joi după-amiază.

Cu toate acestea, următorul eveniment se va desfășura într-o zi diferită a săptămânii, conform lui Andrew Zarian de la Mat Men Podcast care a remarcat că WWE plănuiește să aibă un show în Arabia Saudită sâmbătă, 19 februarie 2022. Sean Ross Sapp, de la Fightful a confirmat și el raportul lui Zarian.

WWE are un parteneriat de 10 ani cu Saudi General Sports Authority pentru a organiza două evenimente pe an în Arabia Saudită, iar compania lui Vince McMahon este plătită foarte bine. Ultimul eveniment pe care WWE l-a avut în Arabia Saudită a fost Crown Jewel pe 21 octombrie anul trecut, când în Main Event, Brock Lesnar, a pierdut împotriva campionului Universal Roman Reigns.

Când WWE și-a făcut programul pentru Pay-Per-View-urile din 2022, au fost stabilite două date (3 și 4 septembrie) pentru un anume eveniment. Se speculează că, compania va organiza al doilea show al anului în Arabia Saudită într-una dintre acele zile.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !