WWEWWE PPVWWE RAW

WWE planifică un meci important pentru WrestleMania 37

Cei din WWE au multe planuri în minte pentru WrestleMania 37, înainte de a mai interveni ceva. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla în WWE. Oficialii au planuri pentru cel puțin un meci important la cel mai mare eveniment anual al companiei.

În prezent Edge, este absent din ring datorită unei accidentări suferite la triceps, dar va reveni de îndată ce este refăcut 100%. Această revenire va duce la un meci important împotriva lui Randy Orton în cadrul evenimentului WrestleMania de anul viitor, conform Wrestling Observer Newsletter.

S-a raportat că planul actual este ca Randy Orton și Edge să se confrunte într-un meci de tipul I Quit la WrestleMania 37. Respectivul meci trebuia să aibă loc la SummerSlam, dar „Rated-R Superstar” s-a accidentat în timpul meciului de la Backlash tot contra lui Orton.

Desigur, orice plan poate fi schimbat de mai multe ori înainte de WrestleMania. Așa cum am relatat anterior, este de așteptat ca locația pentru WrestleMania 37 să fie schimbată.

Rămâne de văzut modul în care oficialii aleg să aranjeze acest feud, însă nu va fi o surpriză majoră să-i vedem pe Edge și Randy confruntându-se într-un meci de tipul I Quit.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !