WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

WWE planifică storyline-uri și gimmick-uri mai bune

Cei din WWE au avut în cursul zilei de ieri o ședință cu investitorii pentru al doilea trimestru din acest an. Vince McMahon a fost întrebat despre scăderea rating-urilor și ce intenționează să facă pentru a remedia acest lucru. Vince a împărtășit câteva idei, însă nu era prea specific referitor la planurile companiei.

Când a fost întrebat ce intenționează să facă compania, McMahon a spus pentru prima dată cât de importanți sunt fanii pentru brand-ul WWE. Pro Wrestling-ul este unic prin faptul că fanii au un impact mare la TV și nu numai.

Până când fanii se vor întoarce în arene, oficialii vor face tot ce pot. Aceștia intenționează să introducă storyline-uri și gimmick-uri noi.

„Cred că putem avea personaje cu povești mai bune, care nu vor fi neaparat in-ring, ci se vor contura pe baza personalității și poveștilor pe care le au în afara ring-ului.”

WWE are mai multe opțiuni, și trebuie să facă ceva în curând. Marfa lor nu mai este vândută atât de bine, deoarece rating-ul show-urilor a scăzut.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !