WWEWWE SmackDown

WWE planifică revenirea lui Baron Corbin

În curând, storyline-ul lui Baron Corbin va lua o întorsătură. PWInsider raportează că videoclipurile pe care Corbin le-a postat pe Twitter vor fi disponibile toată săptămâna până la SmackDown iar apoi va exista un fel de „răsturare a situației”.

PWInsider menționează că WWE a făcut multe materiale video cu Corbin în Las Vegas weekend-ul trecut. De asemenea, s-a remarcat faptul că au existat planuri de a avea conținut cinematografic pentru Corbin alături de iluzionistul Criss Angel. Nu se știe dacă aceste planuri au descurs așa cum trebuia.

Duminică seara, Baron Corbin a postat un videoclip pe Twitter după ce a câștigat o sumă de bani la cazino. Într-un videoclip postat ieri, Corbin a spus că a câștigat mai mulți bani jucând poker virtual și la masa de craps. În timpul RAW-ului din această săptămână, Corbin a trimis o fotografie cu el înconjurat de 3 femei, luând cina.

O parte din acest storyline reflectă un alt storyline care a fost realizat în WCW pentru Diamond Dallas Page. DDP a avut mari probleme, dar în cele din urmă, un binefăcător l-a ajutat să se pună pe picioare și să-și schimbe viața. Binefăcătorul nu a fost niciodată dezvăluit, dar planul era ca DDP să fie salvat de Kimberly Page.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !