Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE Performance Center este în renovare

În prezent, WWE Performance Center este supus unor modificări după ce compania a înregistrat show-uri TV în incinta lui din Orlando Florida, timp de câteva luni. Oficialii au înregistrat episoadele din RAW și SmackDown la Performance Center datorită pandemiei cauzate de Covid-19, însă recent s-au mutat la Amway Center și l-au transformat în ThunderDome.

Ședințele de antrenament au fost reluate pe 10 august și la acel moment Dave Meltzer a raportat faptul că wrestlerii aflați în dezvoltare nu se vor antrena la Performance Center. În schimb, ar susține antrenamentele la un depozit de lângă Performance Center, care a fost amenajat cu câteva ring-uri.

De asemenea, Sean Ross Sapp de la Fightful Select a raportat că WWE Performance Center se află în prezent în renovare. Nu există alte detalii despre ceea ce WWE schimbă sau îmbunătățește la Performance Center în această perioadă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages