WWEWWE RAW

WWE pare să-l fi ”abandonat” pe Ciampa

Se pare că WWE nu are niciun plan concret pentru Ciampa. Seara trecută la RAW, Ciampa a fost, în esență, un jobber pentru Riddle. Ciampa a venit către ring fără melodie de intrare și apoi a pierdut rapid un meci în fața lui Riddle.

În urmă cu câteva săptămâni, s-a vorbit despre faptul că Ciampa se va alătura stable-ului The Judgment Day, dar nu există niciun indiciu în acest sens. În ultimul timp, el a lucrat în Main Event și nu a mai avut un feud de la debutul său în Main Roster de acum câteva luni.

Weekendul trecut, la house show-uri, Ciampa a fost programat să piardă meciuri împotriva lui Ezekiel. Cu excepția cazului în care acest lucru face parte dintr-un plan măreț de ”renaștere” a lui Ciampa și, în cele din urmă, de plasarea lui în top, se pare că Vince McMahon nu are planuri importante pentru acesta.

Ciampa a semnat cu WWE datorită lui Triple H. Întotdeauna au existat dubii la cât de bine va fi folosit în Main Roster din cauza vârstei sale și a corpului solicitat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !