WWEWWE RAW

WWE pare să indice revenirea și adversarul lui Brock Lesnar

Dacă ați urmărit RAW-ul din această săptămână, probabil că ați observat că numele lui Brock Lesnar a fost adus în discuție.

Înainte de Main Event-ul serii, Drew McIntyre a spus că l-a învins pe Brock Lesnar, dar Kofi Kingston nu a reușit să o facă. Bobby Lashley a intervenit, întrebând: „De ce vorbim despre cineva care nici măcar nu lucrează aici?”.

Este demn de remarcat faptul că, rare ori Vince McMahon menționează pe cineva care în prezent nu se află în companie, în special un nume important precum Lesnar.

Bryan Alvarez a discutat despre acest subiect în timpul Wrestling Observer Live:

„Când am auzit afirmația lui Bobby Lashley la RAW-ul din această săptămână, m-am gândit că oficialii se îndreaptă spre un meci între el și Lesnar. Acest meci nu a avut loc niciodată. Este un meci pe care fanii îl vor de mult timp și poate că acesta este planul pentru SummerSlam. Poate că acesta este planul oficialilor pentru WrestleMania etc.”

Referințele la Brock Lesnar par să indice fanilor că „The Beast” se va întoarce și ar putea fi implicat în feud-ul Lashley-McIntyre. În plus, Bobby Lashley, face presiuni pentru a avea un meci cu Lesnar de mai mulți ani.

WWE revine la evenimentele live luna viitoare, începând cu SmackDown-ul de pe 16 iulie și va organiza Pay-Per-View-ul SummerSlam pe 21 august în incinta unui stadion de fotbal. Se zvonește un Main Event major pe partea SmackDown-ului, la cel mai important eveniment al verii, dar încă nu există indicii despre marele meci din brand-ul roșu.

Revenirea lui Brock Lesnar în fața publicului live are sens, deoarece oficialii încearcă să ocupe în jur de 60.000 de locuri dacă planul va rămâne ca ediția SummerSlam din acest an să se desfășoare pe Allegiant Stadium în Las Vegas. Lesnar nu a mai fost văzut la TV de când a pierdut titlul Universal împotriva lui Drew McIntyre la WrestleMania 36.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !