Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE organizează turneul Queen of the Ring în acest an

WWE a organizat multe turnee King of the Ring de-a lungul timpului, dar divizia feminină nu a avut parte de el niciodată. Acest lucru este pe cale să se schimbe destul de curând, conform unor surse.

Evoluția divizei feminine din WWE continuă într-un mod intens, iar acum oficialii planifică turneul Queen of the Ring. Fanii au tot vorbit despre asta în ultimul timp și, în cele din urmă, au avut dreptate.

Potrivit WrestlingInc, WWE pregătește ceva care îi va face pe unii fani foarte fericiți. Planul actual este ca turneul Queen of the Ring să aibă loc la un moment dat în acest an. Mai multe detalii despre acest lucru vor fi dezvăluite în curând.

Rămâne de văzut în ce circumstanțe va fi organizat tuneul Queen of the Ring. De asemenea, acesta ar putea fi câștigat de „The Queen” Charlotte Flair, însă ar fi mult mai interesant dacă altcineva ar „lăsa-o fără coroană” pe diva de top a companiei.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages