WWE

WWE organizează turneul Mr. Royal Rumble

WWE urmează să aibă o nouă ediție a Pay-Per-View-ului Royal Rumble, care va oferi superstarurilor o altă oportunitate de a face istorie. Numeroase superstaruri au participat în acest tip de meci și acum vom vedea cine a fost cel mai bun.

Compania a anunțat că începe un turneu în care sunt incluși 16 wrestleri pentru a stabili cine este Mr. Royal Rumble. Numele incluse în turneu sunt unele dintre cele mai mari care au pășit vreodată în ring-ul WWE.

Fanii pot vota pe conturile de social media a WWE în cele două runde ale turneului (Greatest Winners & Master Eliminators), iar Mr. Royal Rumble va fi anunțat duminică, 31 ianuarie.

Va fi interesant să vedem cine este cel mai votat de către fani. De asemenea, rămâne de văzut dacă oficialii vor include câștigătorul într-un anumit storyline.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !