Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE oferă un update despre situația Alexei Bliss

WWE a adus-o în discuție pe Alexa Bliss la RAW-ul din această săptămână. Bliss, nu a mai fost văzută la WWE TV de 4 luni, când a pierdut împotriva lui Charlotte Flair în cadrul Pay-Per-View-ului Extreme Rules.

Oficialii au spus că la show-ul de săptămâna viitoare, fanii vor afla detalii despre revenirea lui Bliss în brand-ul roșu. După ce Alexa a fost învinsă de Flair, au existat indicii că ea s-ar întoarce la gimmick-ul precedent, renunțând la aspectele legate de cel al lui Bray Wyatt.

Nu a fost menționată data exactă a revenirii lui Bliss la RAW, dar din moment ce PPV-ul Royal Rumble va avea loc la sfârșitul acestei luni, ar fi logic ca ea să aibă o apariție în Rumble-ul feminin.

De asemenea, pentru episodul următor al RAW-ului a fost anunțat un meci de tipul Triple Threat între Doudrop, Liv Morgan și Bianca Belair. Câștigătoarea meciului respectiv se va înfrunta cu, campioana feminină din RAW Becky Lynch la Royal Rumble.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages