Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE oferă un Meet&Greet virtual pentru SummerSlam 2020

WWE nu a putut organiza un eveniment tip Axxess înainte de Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, dar au găsit o modalitate prin care fanii pot totuși să discute cu unele dintre superstarurile lor preferate. Această experiență nu va fi tocmai ieftină.

Oficialii au anunțat faptul că va exista un Meet&Greet virtual pentru WWE SummerSlam. Aceste sesiuni se vor desfășura în perioada 22 august – 24 august. Biletul pentru o astfel de sesiune costă 125$ (echivalentul a 511,28 lei), iar fanii pot pune întrebări și discuta cu superstarurile prin Virtual Fan Experience.

Keith Lee, Bayley, Braun Strowman, Drew McIntyre și Seth Rollins vor participa la această experiență cu fanii virtuali. Promovarea pentru acest Meet&Greet detaliaza atât costurile cât și specificul evenimentului.

Biletul Virtual Meet&Greet de 125$ oferă:

  • 2 minute de Live Chat cu un Superstar din WWE
  • Videoclip descărcabil cu întreaga ta experiență
  • Cumpărarea articolelor cu autograf personalizat exclusiv

Este pentru prima dată când WWE face un eveniment Meet&Greet virtual în loc de Axxess. Acest lucru ar putea avea succes, însă biletele nu sunt prea accesibile. De asemenea, nu se știe câte bilete vor fi alocate fiecărui Superstar.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages