WWE

WWE oferă detalii despre starea de sănătate a lui Randy Orton

În timpul SmackDown-ului de seara trecută, WWE a oferit detalii cu privire la starea de sănătate a lui Randy Orton și se pare că ”The Viper” nu va reveni prea curând la TV.

Oficialii au spus: „În prezent Randy Orton este consultat de neurologi și chirurgi ortopedici pentru a determina amploarea problemei sale la coloana vertebrală și pentru a-i recomanda un tratament.”

La RAW-ul de lunea trecută, Riddle a anunțat că Orton se confruntă cu probleme grave la spate și că a avut o perioadă dificilă în ultimii doi ani. Riddle a menționat că Randy a avut dificultăți în a se deplasa înainte de meciul pentru Unificarea titlurilor Tag Team.

În timp ce este posibil ca Randy Orton să se confrunte cu o accidentare, trebuie să remarcăm, de asemenea, că el primește un concediu pe tot parcursul anului, deoarece are un program redus, astfel încât WWE ar putea să exagereze cu privire la amploarea stării sale de sănătate.

După cum am relatat anterior, Orton este unul dintre cei programați să-l înfrunte pe Roman Reigns vara aceasta, posibil la Pay-Per-View-ul SummerSlam din Nashville.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !