Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE nu va avea fani prezenți la Royal Rumble 2021

Cei din WWE nu au avut fani prezenți la show-urile lor din cauza pandemiei Covid-19. În schimb, au susținut show-uri izolate la Performance Center și, din august, au folosit ThunderDome pentru fani virtuali.

Acum ceva luni în urmă, oficialii au sperat că pot avea fani prezenți la evenimentul WWE Royal Rumble din acest an. Cu toate acestea, se pare că nu este cazul după cum a relatat Jon Alba prin intermediul podcast-ului său Living The Kimmick. Iată ce a spus:

„Mai multe surse indică faptul că în prezent nu există planuri ca WWE să aibă fani la Royal Rumble. Totuși, este vorba de Pro Wrestling, planurile se pot întotdeauna modifica. Dar în acest moment, nu este în plan ca fanii să fie prezenți la Tropicana Field pe 31 ianuarie. FWIW, Florida a anunțat miercuri 17.783 de cazuri pozitive cu Covid-19.”

NFL va susține Super Browl în Tampa cu un număr limitat de fani pe stadionul Raymond James, unde inițial trebuia să aibă loc WrestleMania 36. Acum, se pare că probabil următorul eveniment important la care WWE ar putea avea fani prezenți este WrestleMania 37.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages