Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE nu știe ce se întâmplă cu Cody Rhodes

Sunt șanse destul de mari ca, Cody Rhodes să nu revină în WWE. După cum am relatat anterior, statutul lui Rhodes s-a schimbat iar echipa creativă a fost anunțată vineri seara. În acest moment, el nu a semnat niciun contract.

Astăzi, la Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a vorbit despre situația lui Cody, menționând că s-ar putea răzgândi în ceea ce privește întoarcerea în WWE.

”Teoretic, statutul lui Cody Rhodes s-a schimbat. El a fost în planurile WWE. Oficialii aveau ceva pregătit pentru acesta. Cei din companie încă mai credeau vineri că planurile rămân valabile, înainte să fie anunțați că totul este incert. Toți nu știu ce se întâmplă cu Cody Rhodes. Nimeni nu este sigur de nimic. Rămâne de văzut cum va decurge această situație. Totul este semi-abandonat. Nu se știe ceva concret. WWE a crezut că a semnat cu fostul superstar AEW. Nu e ca și cum nu s-ar fi întâmplat, dar nu e 100% sigur. Deci, aceasta este situația actuală a lui Cody.”

De asemenea, Meltzer a adus în discuție speculațiile conform cărora Rhodes ar putea lucra din nou cu Tony Khan pentru Ring Of Honor, achiziționat recent de șeful AEW.

”Toată lumea crede că, Cody va conduce Ring of Honor sau ceva de genul ăsta. Presupun că există o modalitate de a face un angle pentru asta. Cred că trebuie doar să așteptăm și să vedem cum se vor desfășura lucrurile.”

Acum câteva săptămâni, au existat referințe subtile la Cody în timpul segmentelor lui The Miz și Edge. Rhodes nu a mai fost ”menționat” de atunci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages