AlumniWWE

WWE nu prezintă interes pentru CM Punk

CM Punk își dorește să revină în Pro Wrestling, iar WWE nu este singura companie în care poate merge. Punk se îndreaptă către AEW, după ce a ajuns la un acord cu această promoție.

RingsideNews raportează că CM Punk a semnat un contract cu AEW. Cu toate acestea, Tony Khan, nu confirmă semnarea lui Punk și nici cea a lui Daniel Bryan.

Wrestling Observer Newsletter relatează că oficialii WWE nu mai erau interesanți să lucreze cu Punk, dar acum că AEW a prezentat interes pentru el, lucrurile s-ar fi putut schimba.

RingsideNews menționează că, compania lui Vince McMahon nu își dorește să mai facă afaceri cu CM Punk. Punk a plecat din WWE în 2014 și nu a mai revenit. Oficialii i-au trimis contractul de reziliere în ziua nunții sale, iar cele două părți nu au mai colaborat aproape deloc de atunci.

Acum, CM Punk poate merge în AEW, mai ales că WWE nu i-a făcut nicio ofertă pentru a-l obține, oficialii preferând să-l vadă în industria rivală.

Rămâne de văzut cât interes are AEW pentru CM Punk, prin meciurile în care va lucra, însă cei din WWE nu sunt atât de afectați de acest lucru pe cât ar crede unii.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !