Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE nu mai vinde marfa destinată lui Sting

Din păcate, fanii nu mai pot achiziționa marfa destinată lui Sting pe site-ul WWE. În cursul zilei de ieri, WWE a eliminat toată marfa legată de Sting. Până acum, au existat diverse articole puse la vânzare de către companie, cum ar fi tricouri, rucsaci și multe altele. Marfa a fost disponibilă în secțiunea WWE Legends Shop pe ShopWWE.com.

De obicei, atunci când se întâmplă acest lucru înseamnă că WWE nu mai are voie din punct de vedere contractual să vândă conținutul. Mattel a trebuit să nu mai vândă figurina de acțiune a lui Sting acum câteva luni, ceea ce a stârnit zvonuri că Sting ar fi putut semna cu AEW, dar nu s-a întâmplat niciodată asta. În luna mai, Pro Wrestling Sheet a raportat că Sting nu mai este sub contract cu WWE.

Cu toate că Sting a fost forțat să se retragă din ring datorită problemelor la gât, el și-a exprimat interesul să aibă cel puțin încă un meci dacă ar fi împotriva lui The Undertaker, care este un dream match pentru fani.

Atunci când s-a aflat că Brock Lesnar nu mai este sub contract cu WWE, oficialii au retras toată marfa destinată acestuia pe site-ul magazinului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages