Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE nu intenționează să organizeze Pay-Per-View-ul TLC în decembrie

Luna trecută, am raportat faptul că Pay-Per-View-ul WWE TLC din acest an va avea loc duminică, 12 decembrie la Allstate Arena din Chicago, Illinois. De asemenea, a existat un zvon că evenimentul respectiv a fost mutat pe 19 decembrie 2021.

Cu toate acestea, se pare că oficialii au decis să renunțe la organizarea unui PPV în luna decembrie. În schimb, WWE revine în Chicago pentru un episod al SmackDown-ului pe 17 decembrie.

Potrivit site-ului WWE, pe 12 decembrie va avea loc un house-show în Grand Rapids, MI, iar pe 19 decembrie un alt house-show în Des Moines, IA.

Dave Meltzer, a relatat la ediția Wrestling Observer Radio de astăzi că nu va exista un Pay-Per-View în luna decembrie, însă evenimentul WWE Day 1 din 1 ianuarie 2022 este considerat Pay-Per-View-ul lunii decembrie, pentru că oficialii doresc să aibă 12 PPV-uri pe an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages