Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE nu îl va concedia pe Mustafa Ali în următorii 2 ani și jumătate

Fanii care speră să-l vadă pe Mustafa Ali într-o altă companie de wrestling ar avea de așteptat mult timp. Conform noului tweet postat de Ali, fanii s-ar putea să nu-l vadă în altă parte în următorii 2 ani și jumătate.

Ali, a spus pe Twitter: ”Ne vedem peste 2 ani și jumătate”. Aceasta pare să fie perioada rămasă în actualul său contract cu WWE și dacă oficialii nu vor să-i accepte cererea de reziliere, atunci va trebui să rămână acasă în tot acest timp în caz că, compania optează să nu-l folosească la TV.

Ali, nu a mai fost văzut la WWE TV de la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Existau planuri ca el să aibă un nou gimmick ”New America”. Planurile au fost abandonate și s-a raportat mai târziu că lui Ali i s-a spus să facă ceva iar el categoric a refuzat. Drept urmare, a avut o discuție aprinsă cu Vince McMahon și de atunci nu a mai fost folosit.

Mustafa Ali, a mai spus luna trecută că nu vrea să participe în meciul Royal Rumble masculin și așteaptă pur și simplu să-i fie acceptată cererea de reziliere. WWE a lăsat să plece câteva persoane care au cerut acest lucru (Toni Strom, de exemplu), dar, în general, nu acceptă astfel de cereri, mai ales atunci când respectivul face acest lucru public pe rețelele de socializare, așa că probabil acesta este motivul pentru care Ali este forțat să-și respecte perioada contractului său.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages