WWEWWE NXT 2.0

WWE nu i-a oferit încă lui Adam Cole un contract pe termen lung

Contractul lui Adam Cole cu WWE expiră la scurt timp după Pay-Per-View-ul SummerSlam la sfârșitul acestei luni. Contractul său inițial a expirat după show-ul Great American Bash, dar a semnat o prelungire pentru a mai rămâne până în august. Când oficialii și-au dat seama că acordul lui Cole urma să expire în câteva săptămâni, unii directori au fost luați prin surprindere.

Fightful Select raportează că WWE și Adam Cole au vrut să țină situația sub control pentru a ajunge la o înțelegere fără a anunța vestea.

Unele persoane din cadrul companiei au considerat că eventuala expirare a contractului lui Cole terbuia să fie făcută publică din cauza naturii competitive a Pro Wrestling-ului în acest moment, Până la sfârșitul lunii iulie, s-a aflat că prelungirea actuală a acordului lui Cole urmează să expire după SummerSlam 2021.

S-a menționat că oficialii nu i-au oferit încă un nou contract pe termen lung lui Adam Cole. Cu toate acestea, evident că au de gând să facă asta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !