Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

WWE nu are planuri pentru Bayley la WrestleMania 38, Update despre revenirea lui Asuka în companie

În ciuda speculațiilor conform cărora Bayley s-ar putea întoarce curând în ring, se pare că fanii vor trebui să mai aștepte cel puțin câteva săptămâni.

PWInsider raportează că planul actual este ca Bayley să revină la WWE TV după WrestleMania 38. Ea lipsește de la TV din luna iulie a anului trecut, după ce a suferit o ruptură de ACL. Bayley a apărut recent pe canalul de YouTube UpUpDownDown alături de Xavier Woods pentru a dezvălui rating-urile superstarurilor din viitorul joc video WWE2K22.

În ceea ce o privește pe Asuka, tot PWInsider relatează că ea este gata să revină în WWE odată ce oficialii au un plan pus la punct pentru aceasta. Au existat zvonuri că japoneza va reveni în timpul meciului Royal Rumble feminin din luna ianuarie, dar evident acest lucru nu s-a întâmplat.

Asuka este absentă din acțiune de mai multe luni datorită unei accidentări la umăr. Ea nu a mai luptat de la Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank care a avut loc în iulie anul trecut.

Totul se poate schimba iar Vince McMahon se poate răzgândi, dar în acest moment, se pare că Bayley nu va reveni la timp pentru Mania și nu există storyline-uri care să indice întoarcerea lui Asuka pentru respectivul eveniment.

De asemenea, Alexa Bliss este o altă divă pe care se pare că oficialii nu au inclus-o în planurile pentru ediția cu numărul 38 a WrestleMania

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages