WWEWWE RAW

WWE nu are planuri pentru Alexa Bliss înainte de WrestleMania 38

Unii fani sunt dezamăgiți din cauza faptului că Alexa Bliss nu a fost prezentă la RAW-ul din această săptămână. Chiar și Bliss a fost uimită de acest lucru, indicând pe Twitter că nu știe de ce nu a fost folosită, chiar dacă a revenit în ring la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber de pe 19 februarie 2022 în Arabia Saudită.

Fanii care își doresc să o vadă pe Alexa înapoi în ring vor trebui să aștepte până la WrestleMania 38. PWInsider a raportat astăzi că, deși a revenit recent la WWE TV, surse din companie spun că, ceea ce urmează pentru Bliss probabil nu se va concretiza decât după Mania 38.

Nu se știe dacă apariția lui Bliss la ediția WrestleMania din acest an este încă posibilă, dar se pare că oficialii au majoritatea storyline-urilor finalizate iar Alexa nu face parte din ele.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !