WWEWWE PPVWWE RAW

WWE nu are planuri de viitor pentru Bobby Lashley

Bobby Lashley, a câștigat titlul WWE după ce l-a învins pe The Miz într-un episod al RAW-ului în martie anul trecut. De atunci, a fost foarte dominant și a avut sprijin din partea lui Vince McMahon. Lashley, a pierdut apoi centura în fața lui Big E printr-un moment important de care fanii își vor aminti mereu.

În cele din urmă, Bobby a devenit pretendentul #1 la titlul WWE deținut de Brock Lesnar în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi și-au concretizat feud-ul la RAW, ajungându-se la un meci în cadrul Pay-Per-View-ului Royal Rumble din acest an.

Bobby, a câștigat meciul de la Rumble după ce Paul Heyman i-a ”întors spatele” lui Brock în favoarea lui Roman Reigns. După victoria lui Lashley, WrestleVotes a raportat pe Twitter că oficialii nu au planuri pentru acesta în postura de campion WWE, în special la WrestleMania 38.

Rămâne de văzut ce vor planifica oficialii pentru Bobby Lashley în postura de campion WWE pe viitor, deoarece ”Road to WrestleMania” este în plină desfășurare.

”Lesnar, trebuia să rămână campion aici. Ni s-a transmis că în mod concret oficialii nu știu care va fi meciul pentru titlul WWE la Mania 38 în acest moment. Excludeți planurile vechi.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !