Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE nu are planuri de moment pentru Veer Mahaan

WWE indică de mai multe luni că Veer Mahaan va ”veni” la Monday Night RAW. Este de așteptat ca el să primească un gimmick nou, dar nu pare să existe o dată exactă pentru re-debutul său.

Au existat unele speculații că, probabil, oficialii așteaptă ca Mahaan să debuteze în meciul Royal Rumble masculin din acest an, însă se pare că nu este cazul. PWInsider raportează că după spusele surselor creative din compania lui Vince McMahon, în prezent nu există planuri ca Mahaan să fie prezent în Rumble. Deci, dacă nu se va face o schimbare de ultim moment, nu vă așteptați să-l vedeți la Pay-Per-View-ul din această sâmbătă.

WWE a solicitat brand-ul comercial ”Veer Maahan” în noiembrie și el a fost în backstage-ul show-urilor, dar nu a avut loc debutul său, deoarece oficialii încă nu au un plan creativ pentru acesta. Situația lui Veer este similară cu cea a lui Elias. Elias, a avut vignete difuzate săptămânal pentru re-debut, dar planurile au fost abandonate.

Mahaan, a mai apărut la WWE TV alături de Shanky și Jinder Mahal, însă de această dată va primi push ca wrestler individual.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages