Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE nu are planuri creative pentru Elias

Există mai multe superstaruri în roster-ul WWE pentru care oficialii nu au planuri creative, dar un superstar care părea să primească un gimmick nou a fost Elias. Cu toate acestea, se pare că orice era în plan pentru el s-a anulat.

Anterior, WrestleVotes a raportat că Elias și-a schimbat oarecum look-ul având echipament nou, dar lui Vince McMahon nu i-a plăcut pentru că arăta prea asemănător cu Randy Savage. RingsideNews a raportat mai târziu că Elias a fost văzut în backstage în luna decembrie a anului trecut, și nu mai avea barbă iar părul lui era mai scurt.

Ringside relatează astăzi că Elias se află în prezent pe ”lista neagră a echipei creative”, iar sursele spun că numele lui nu a fost menționat în planurile viitoare.

Dacă într-un final oficialii plănuiesc să-l readucă înapoi la WWE TV, atunci se pare că nu va reveni înainte de WrestleMania 38, deoarece nu ar avea sens să-l folosească acum dacă nu este rezervat pentru un meci la Mania.

Ultima dată când se știa ceva despre Elias a fost în urmă cu câteva luni, când WWE difuza vignete cu ”Elias is Dead”, care aparent indicau că el va primi un gimmick nou. Un alt wrestler al cărui progres a fost sistat este Veer Mahaan. Compania a oferit vignete cu el luni înregi, dar nu există niciun semn că va veni în ring înainte de WrestleMania 38.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages