WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

WWE nu are meciuri majore planificate pentru WrestleMania 37

WWE se pregătește pentru ediția cu numărul 37 a Pay-Per-View-ului WrestleMania, dar oficialii nu au încă meciuri planificate pentru respectivul eveniment. Acest lucru vine într-un moment în care WWE nu numai că a mutat locația, ci a și schimnbat show-ul cu două săptămâni mai târziu.

De obicei, în această perioadă, se tot relatează planuri pentru unele dintre cele mai importante meciuri de la Mania. Anul acesta, nu este cazul.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că oficialii nu au conturat meciurile de top pentru WrestleMania 37. Toate acestea se datorează faptului că nu există o direcție reală a tot ce se întâmplă atât în RAW, cât și în SmackDown.

S-a menționat că meciurile de top pentru RAW nu au fost încă confirmate, deoarece compania a analizat doi posibili adversari pentru campionul Universal din SmackDown.

Daniel Bryan nu este o opțiune pentru a-l provoca pe „The Big Dog” la cel mai important eveniment al companiei, iar Shinsuke Nakamura nu este unul dintre numele luate în considerare. Deci, nu există informații cu privire la ce opțiuni are WWE.

WrestleMania 37 va avea loc pe parcursul a două nopți – sâmbătă, 10 aprile și duminică, 11 aprilie – la Raymond James Stadium din Tampa, Florida

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !