Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE nu are în plan un meci Campion vs. Campion la WrestleMania 38

Oficialii WWE au trebuit să schimbe direcția spre care se îndreptau cu feud-ul dintre Brock Lesnar și Roman Reigns la WrestleMania 38, deoarece meciul celor doi la Day 1 a fost anulat datorită faptului că Reigns a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19.

Lesnar, a ajuns să câștige titlul WWE la Day 1, ceea ce a făcut ca ambii să dețină titlurile de top ale companiei. În ultimul timp s-a tot raportat că oficialii au planificat cel puțin 3 meciuri între Roman și Brock (la Crown Jewel, Day 1 și WrestleMania).

Dave Meltzer, a remarcat în timpul celui mai recent episod al Wrestling Observer Radio că, deși fanii WWE speculează că se va ajunge la un meci de tipul Campion vs. Campion între Brock Lesnar și Roman Reigns la Mania, nu acesta este planul. Acest zvon a început după segmentul de la SmackDown de acum două săptămâni, unde s-a indicat acest lucru.

„Mi s-a spus că nu se va ajunge acolo. A existat acel segment doar pentru că ambii aveau centurile atunci. Așa că segmentul a avut sens la momentul respectiv. Dar, atunci, aceea nu era direcția sper care se îndreptau oficialii. Lesnar și Reigns vor avea un meci. Cred că vom înțelege mult mai bine ce se va întâmpla după Royal Rumble. Însă, dacă Seth Rollins câștigă și Brock se va înfrunta cu Roman, presupun că Reigns îl va învinge pentru a re-câștiga o centură. ”The Beast” nu va lucra full-time, în timp ce ”Tribal Cheif” o face săptămânal. Acum referitor la Rollins, nu știu care sunt planurile de lungă durată ale companiei în ceea ce îl privește. Ar putea să-l pună pe Big E să-l învingă sau să-și continue title run-ul. Ar putea fi Bobby Lashley sau…Kevin Owens. Vreau să spun că sunt multe moduri diferite în care se pot merge oficialii.”

WWE a confirmat deja că Roman Reigns își va apăra titlul Universal împotriva lui Seth Rollins la Royal Rumble, în timp ce tot la același eveniment, Brock Lesnar își va apăra pentru prima dată titlul WWE în ultimul său champion-run într-un Dream Match împotriva lui Bobby Lashley.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages