Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE nu are de gând să-i accepte cererea de reziliere lui Mustafa Ali

Mustafa Ali, este cel mai recent superstar care a cerut rezilierea contractului cu WWE, anunțând acest lucru public printr-o postare pe Twitter săptămâna trecută.

Cu toate acestea, Fightful Select raportează că oficialii nu intenționează să-l lase să plece momentan. Conform raportului, cele două părți au discutat, iar oficialii i-au spus că nu îi vor accepta cererea de reziliere. Ali, mai are de stat câțiva ani în compania lui Vince McMahon, dar nu a fost folosit la WWE TV de peste două luni.

S-a menționat că termenul ”valoare” a fost folosit foarte mult în discuția dintre Ali și WWE. Nu se știe de ce oficialii nu au fost de acord cu cererea sa, având în vedere că au concediat atât de mulți wrestleri, personal și angajați de la începutul pandemiei Covid-19 anul trecut.

În timpul absenței sale, s-a speculat că Mustafa Ali ea în concediu de paternitate, însă se pare că el a cerut doar o săptămână liberă. După cum am raportat anterior, Ali a avut o discuție contra-dictorie cu Vince McMahon pe tema direcției creative și de atunci nu s-a întors în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages