AEWAEW DynamiteWWEWWE PPV

WWE nu a schimbat planurile pentru Extreme Rules 2021 datorită AEW

Primul show AEW Dynamite de după Pay-Per-View-ul All Out din acest an, a fost superior RAW-ului la capitolul rating în intervalul vârstei 18-49 de ani. Compania lui Vince McMahon, a anunțat ulterior că la RAW-ul din această seară vom avea un meci pentru titlul WWE între Bobby Lashley vs. Randy Orton. Unii au spus că această mutare se datorează audienței scăzute, dar putem confirma că oficialii au avut și alte motive.

Cei de la RingsideNews au luat legătura cu sursele WWE iar un membru al echipei creative a spus că AEW nu a influențat decizia WWE de a-și schimba planurile.

Mai exact: „Există și alte motive pentru care meciul dintre Lashley și Orton a fost mutat la RAW-ul din această săptămână și nu are nicio legătură cu AEW”.

Se pare că, planurile WWE s-au modificat puțin datorită jocurilor importante de fotbal din SUA. Deci, nu totul se învârte în jurul AEW. Oficialii se confruntă cu tot felul de situații majore, neavând în calcul doar „rivalitatea” cu All Elite Wrestling. Totuși, putem confirma că decizia oficialilor de a pune meciul pentru centura WWE la RAW nu a fost influențată de rating-ul AEW Dynamite de săptămâna trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !