WWEWWE RAW

WWE lucrează la schimbarea gimmick-ului lui Keith Lee, posibil în postura de heel

Se pare că, se lucrează la planuri pentru Keith Lee atunci când el se va întoarce din nou la WWE TV. Fostul campion NXT a lucrat în meciuri dark (netelevizate) în ultimele săptămâni. După cum am menționat anterior, Lee a avut meciuri squash înainte de RAW și SmackDown, fiind o modalitate de a-l „proteja” și de a afla cum poate fi folosit cel mai bine în viitor.

În cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter, Dave Meltzer a oferit mici detalii cu privire la situația lui Keith Lee. Conform lui Meltzer, ideea din spatele meciurilor dark în fiecare luni și vineri este că oficialii vor să-i schimbe gimmick-ul lui Lee, testându-l astfel în fața fanilor.

Lee a primit reacții de babyface în timpul meciurilor sale netelevizate, dar o sursă relatează că Vince McMahon, s-a gândit să-l facă un monster heel.

Keith Lee, a revenit în ring acum câteva săptămâni, după ce a fost absent mai multe luni din cauza problemelor de sănătate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !