Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE lucrează la planuri de rezervă în cazul în care există un alt lockdown datorită pandemiei Covid-19

După cum am spus acum ceva timp, Nevada a emis purtarea măștii în interior datorită unei creșteri a cazurilor de Covid-19 înainte de SummerSlam în Las Vegas. Există un motiv de îngrijorare cu privire la viitorul evenimentelor live dacă cazurile continuă să crească în toată țara.

În timpul podcast-ului Mat Men, Andrew Zarian a fost întrebat despre îngrijorarea pentru Pro Wrestling la un alt posibil lockdown.

Zarian a spus: „Toată lumea este îngrijorată, nu doar cei din AEW. WWE-ul este de asemenea, foarte îngrijorat iar oficialii au planuri de rezervă. Sunt pregătiți pentru orice eventualitate. Sincer, nu anticipez un alt lockdown așa cum se vehiculează. Nu cred că cineva anticipează asta. Cred că ai nevoie de un plan de rezervă sigur. AEW are un plan secundar ușor, doar se întoarce la Daily’s Pleace, dar pentru WWE, este atât de greu mai ales în turnee deoarece chiar nu au nimic sigur. Ceea ce știu este că oficialii au văzut 6 sau 7 locații în care ar putea lucra, dacă va fi lockdown. Vor dori să mai facă turnee dar mai controlate. Asta se întâmplă în cazul WWE, știu că toată lumea este îngrijorată. Toate sporturile, agențiile de turism sunt preocupate de acest lucru, nu doar AEW. Toată lumea trebuie să aibă o discuție. Acum, indiferent dacă există panica, deși nu cred, trebuie oarecum să ne îngrijorăm.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages