Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE lansează merch-ul ”White Rabbit” înainte de zvonurile revenirii lui Bray Wyatt

WWE a folosit weekend-ul trecut piesa ”White Rabbit” a celor de la Jefferson Airplane în timpul Live Event-urilor, iar acest lucru a fost făcut și pe parcursul pauzei publicitare a RAW-ului din această săptămână. În cadrul show-ului din brand-ul roșu, oficialii au prezentat un cod QR afișat de două ori. Sentimentul intens, atât în rândul fanilor, cât și al superstarurilor, este că acest lucru indică revenirea lui Wyatt. Cu toate acestea, se pare că misterul ”White Rabbit” tocmai s-a adâncit.

Compania continuă să mențină hype-ul, ceea ce ar putea deveni obositor pentru unii fani. Prin urmare, WWE a lansat merch-uri ”White Rabbit”, care ar putea să ajute publicul să treacă peste așteptare.

Tricourile ”White Rabbit” sunt disponibile pe WWEShop. Există două modele pentru acest merch. Un tricou are iepurele alb cu ochii roșii, iar celălalt imaginea din jocul ”spânzurătorii” prezente în teaser.

Vă reamintim că Bray a fost concediat din companie în urmă cu un an, lucru care i-a șocat pe majoritatea fanilor. Mai toată lumea crede că promo-urile sunt legate strict de întoarcerea lui Wyatt. În ciuda acestui fapt, este greu să fii sigur, având în vedere că persoana din spatele teaser-urilor este ținută ”secret” de aproape tot personalul WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages