Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

WWE l-a trimis pe Mustafa Ali acasă acum câteva săptămâni

Mustafa Ali, și-a surprins fanii când a anunțat că dorește rezilierea contractului cu WWE. Anunțul a fost făcut datorită unei perioade lungi de stat acasă, pe care Ali nu a cerut-o. Se pare că acesta nu s-a întors la WWE TV dintr-un oarecare motiv.

Ali și soția sa au sărbătorit recent nașterea celui de-al 3-lea lor copil. Superstarul din SmackDown își dorea un mic concediu pentru a fi alături de soția sa, însă WWE i-a oferit mult mai mult timp liber decât a cerut. De fapt, oficialii i-au spus doar să meargă acasă.

Sean Ross Sapp, relatează că Ali a cerut o singură zi liberă, însă oficialii l-au trimis acasă. Evident, încă nu l-au sunat să revină. Acest lucru a dus la anunțul făcut de Ali pe Twitter.

„Voi spune asta public, Mustafa Ali nu a fost în concediu de paternitate. El a cerut să lipsească doar de la un show.”

Se pare că WWE oferă cereri limitate de reziliere a contractului. Oficialii sunt dispuși să lase pe oricine vrea să plece, cu excepția cazului în care Vince McMahon nu vrea să piardă persoana respectivă. Rămâne de văzut cât timp durează ca WWE să-i aprobe eliberarea lui Mustafa Ali.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages