Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE l-a promovat pe Brock Lesnar pentru WrestleMania:Backlash 2022, dar acesta nu a fost niciodată în planul evenimentului

Săptămâna aceasta am relatat faptul că Brock Lesnar a fost scos din promovarea Pay-Per-View-ului WretleMania:Backlash, dar putem confirma că prezența lui ”The Beast” nu a fost niciodată planificată pentru acest eveniment.

Dave Meltzer a precizat în ediția Wrestling Observer Newsletter din această săptămână că Lesnar a fost doar anunțat pentru show. Cu alte cuvinte, oficialii nu aveau nicio intenție de a-l folosi în cadrul PPV-ului, iar promovarea fictivă a fost doar pentru a vinde bilete.

Meltzer a menționat că echipa creativă nu a discutat ca Brock să lucreze într-un meci la Mania:Backlash. De asemenea, s-a remarcat că acesta este un alt nivel de promovare fictivă marca WWE. În trecut, compania promova pe cineva care era accidentat și despre care se știa că nu poate fi prezent, dar în acest caz, nu a existat niciodată în plan prezența lui Lesnar.

Acum, Brock Lesnar este promovat pentru PPV-ul WWE Money in the Bank care va avea loc pe 2 iulie 2022. Acesta este ultimul eveniment înainte de SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages