Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

WWE l-a contactat pe Jeff Hardy în legătură cu revenirea și introducerea sa în Hall of Fame

Vince McMahon, s-a răzgândit în privința lui Jeff Hardy, deoarece îl dorește pe acesta înapoi în companie. Dave Meltzer, a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că șeful relațiilor cu talentele, John Laurinaitis, l-a sunat pe Hardy acum câteva săptămâni pentru a-i spune să revină, făcându-i inclusiv o ofertă de-al introduce în clasa Hall of Fame 2022.

Cu toate acestea, fostul superstar WWE a refuzat oferta lui Laurinaitis, cerându-i rezultatele testului anti-drog care a durat 6 săptămâni. În acest moment, cei din WWE nu vor ca Jeff să ajungă în AEW, deoarece știu că Hardy Boys se vor reuni și pot lucra cu echipe de top precum The Young Bucks, Santana & Ortiz, Penta & Fenix și FTR.

Jeff Hardy, încă așteaptă să-i expire clauza non-compete de 90 de zile pe care a avut-o în contractul cu WWE și care se va încheia pe 9 martie, așa că All Elite Wrestling nu-i poate face o ofertă până atunci.

WWE l-a concediat pe Hardy în decembrie anul trecut, după o situație dificilă la un Live Event unde a făcut echipă cu Drew McIntyre și King Xavier Woods. Jeff, arăta dubios înainte de meci și a plecat în mijlocul acestuia prin zona fanilor.

El, a refuzat ajutorul din partea oficialilor pentru a merge la dezintoxicare. Prin urmare, WWE l-a concediat. Jeff și Matt Hardy urmează să se reunească la Big Time Wrestling pe 12 martie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages