AlumniWWE

WWE l-a concediat pe Jeff Hardy după ce a fost trimis acasă săptămâna trecută

Se pare că WWE l-a concediat pe Jeff Hardy, conform lui Sean Ross Sapp de la Fightful. Acest lucru vine la mai puțin de o săptămână după ce Hardy a fost trimis acasă în urma unei ”nopți dificile” la un Live Event din Texas.

”Charismatic Enigma” a făcut echipă cu Drew McIntyre și King Woods împotriva The Bloodline la respectivul eveniment, în timpul căruia a dispărut printre fani și nu a mai revenit după meci. Matt Hardy, a dezvăluit în timpul unui Live Stream că fratele său este bine.

Sapp, a menționat că oficialii i-au oferit lui Jeff Hardy ajutor și dezintoxicare, probabil pentru problemele pe care le-a avut în timpul house-show-ului de weekend-ul trecut. Cu toate acestea, el nu a acceptat ajutorul oficialilor, lucru care a dus la concedierea sa.

Deși raționamentul este complet diferit, Jeff Hardy este cel mai recent nume trecut pe numeroasa listă cu superstaruri concediate de WWE în 2021. Unele dintre cele mai importante superstaruri de pe această listă sunt Bray Wyatt, Braun Strowman și Keith Lee.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !