Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE își schimbă strategia pentru marile Pay-Per-View-uri

De mulți ani, orașele licitează pentru dreptul de a găzdui WWE WrestleMania, la fel cum face NFL cu Super Bowl anual. Atunci când au loc astfel de evenimente, acestea aduc un impuls major economiei locale.

Luna viitoare, WWE va organiza primul eveniment important în Marea Britanie după peste trei decenii, Clash at the Castle. Când show-ul a fost anunțat pentru prima dată, majoritatea fanilor au fost surprinși să vadă că, compania se duce în Cardiff și nu într-un oraș mai mare, cum ar fi Londra.

Pe parcursul episodului de astăzi a Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a recapitulat bilanțul câștigurilor WWE din al doilea trimestru a anului. Meltzer a remarcat că PPV-ul Clash at the Castle se va desfășura în Cardiff datorită faptului că orașul plătește compania pentru acest eveniment. De asemenea, se pare că WWE își schimbă strategia pentru evenimentele majore în viitor și va încerca să facă orașele să liciteze pentru alte PPV-uri mari, cum ar fi SummerSlam și Royal Rumble.

„Mi s-a spus că, Cardiff nu numai că primește parte din vânzarea biletelor, ci și orașul plătește WWE să vină acolo, acesta fiind probabil motivul pentru care compania a mers în Cardiff și nu la Londra ca să organizeze Clash at the Castle. Oficialii schimbă strategia și procedează la fel ca pentru cel mai important eveniment anual, WrestleMania, adică, în esență, să scoată ”locurile” la licitație pentru a avea profit și din partea orașelor. Deci, să spunem că vorbim de SummerSlam sau Royal Rumble, în loc ca WWE să meargă în Houston, Texas, pentru a vinde aproximativ 30-40.000 de bilete pe stadion, vor alege tot stadionul, dar se vrea ca orașul să plătească pentru a fi acolo deoarece compania aduce turiști și alte chestii de genul în oraș. Se va proceda așa pentru evenimentele importante, asta este noua strategie a WWE. Oficialii vor încerca să ”forțeze lucrurile”. Unde administrația locală plătește, acolo se va merge.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages