Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE își încheie contractul TV cu Japonia

J SPORTS, postul japonez care difuzează show-uri WWE, a anunțat că înțelegerea cu, compania lui Vince McMahon se va încheia curând. Asta înseamnă că WWE nu va avea partener TV în țara respectivă pentru a difuza RAW și SmackDown anul viitor.

Această știre vine după ce WWE și-a închis birourile japoneze și a concediat mai mulți angajați în urmă cu câteva săptămâni.

La un moment dat, oficialii aveau planuri majore de a se extinde în această regiune, urmând să lanseze chiar un brand NXT Japan. Cu toate acestea, planurile nu s-au concretizat niciodată. Au existat, de asemenea, planuri de extindere care nu au funcționat în zone precum America de Sud și Australia.

După ce show-urile RAW și SmackDown vor fi scoase din grila de difuzare, singura emisiune la care fanii de acolo se pot uita este retrospectiva ”This Week in WWE” care rulează pe Samurai TV. Nu se știe dacă WWE este în discuții cu un alt furnizor TV care să difuzeze show-urile companiei.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages