Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

WWE intenționează să creeze un nou stable heel în RAW

Există planuri ca un nou stable heel să debuteze în curând la RAW. Fightful relatează că ideea este ca Hall of Famer-ul WWE, Edge, să aibă rolul de lider al respectivului stable, planul fiind relativ aprobat dacă Vince McMahon nu se răzgândește în ultimul moment.

Se dorește acest lucru pentru a da mai multă credibilitate gimmick-ului heel pe care Edge îl are acum și s-a discutat despre câteva nume care i se pot alătura. Unul dintre superstarurile menționate este Damian Priest.

În prezent, Priest nu va lucra la WrestleMania 38. El urma să facă parte din meciul Andre The Giant Memorial Battle Royal în cadrul SmackDown-ului de seara trecută, și la un moment dat s-a hotărât să-l înfunte pe Finn Balor la Mania Cu toate acestea, nimic nu s-a concretizat. Se pare că i se va acorda mai mult timp la WWE TV odată cu formarea stable-ului.

Nu s-a menționat data exactă pentru debutul noului stable, dar oficialilor le place să înceapă storyline-uri noi la RAW după WrestleMania, care este considerat a fi cel mai mare show din an al brand-ului roșu, așa că este posibil ca gruparea să se formeze săptămâna viitoare sau am putea avea indicii în acest sens.

Vă reamintim că ”Rated-R Superstar” este programat să-l înfrunte pe AJ Styles în cea de-a doua seară a Mania 38 duminică, 3 aprilie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages