Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE intenționează să aibă public live la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an

WrestleMania 37 a fost primul Pay-Per-View desfășurat în prezența fanilor după ce aceștia au lipsit în ultimul an datorită pandemiei Covid-19.

Acum, WWE inteționează să aibă public live la următorul Pay-Per-View important al companiei. Justin Barrasso de la Sports Illustrated raportează că oficialii se așteaptă ca fanii să fie prezenți la SummerSlam în acest an. Cu siguranță mulți fani își doresc acest lucru, având în vedere că SummerSlam are loc în august, și este posibil ca mare parte din populație să fie vaccinată. De asemenea, WWE SummerSlam este unul dintre cele patru cele mai importante PPV-uri anuale.

Oficialii nu au confirmat încă data și locația evenimentului. Președintele WWE, Nick Khan, a spus că, odată ce WWE începe să călătorească din nou, va fi full-time.

În prezent, WWE își va desfășura show-urile săptămânale și Pay-Per-View-urile în Yuengling Center din Tampa, FL. Fanii nu au voie să participe la show-urile ThunderDome. Trebuie să remarcăm faptul că, contractul WWE cu arena respectivă se încheie în luna august.

Înainte de pandemie, WWE plănuise să organizeze ediția SummerSlam de anul trecut la TD Garden din Boston, în prezența fanilor. Evident, acest lucru nu s-a întâmplat din motive evidente. WWE SummerSlam 2019, a fost ultimul PPV de acest gen la care fanii au participat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages