Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE intenționează ca SummerSlam 2021 să aibă loc sâmbăta

În podcast-ul Mat Men s-a remarcat faptul că Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an ar putea să nu aibă loc duminică, 22 august. Andrew Zarian, a indicat că planul este ca evenimentul să se desfășoare într-o altă zi.

Se pare că WWE intenționează ca respectivul show să aibă loc sâmbătă, 21 august. Acest lucru este interesant pentru că, dacă asta se va întâmpla, atunci Pay-Per-View-ul se va desfășura în aceeași noapte cu lupta lui Manny Pacquaio, care va fi în Las Vegas. Există speculații că ar fi ultimul meci al lui Pacquiao, așa că multă lume s-ar duce să vadă evenimentul de box.

WrestleVotes raportează că pe plan intern, SummerSlam este listat pentru 21 august 2021. Zarian a spus în podcast-ul Mat Men că există un Main Event major și a indicat cu tărie că John Cena este unul dintre protagoniști. Cena și oficialii WWE au discutat despre o apariție la SmackDown-ul din 16 iulie.

De asemenea, planul este ca WWE SummerSlam 2021 să aibă loc la Allegiant Stadium din Las Vegas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages