Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE instituie o nouă politică pentru angajați

Joi, cei mai buni directori din WWE au participat la o întânlire de tip ”Town Hall” pentru angajați. PWInsider ne oferă câteva detalii despre ceea ce s-a întâmplat în timpul acestei ședințe, la care au participat Stephanie McMahon, Nick Khan, Sarah Cummins și noua CFO Kristina Salen.

Cel mai important lucru care s-a dezbătut în cadrul acestei întânliri a fost instituirea unei noi politici de lucru flexibile în viitor. S-a spus că, în funcție de locurile de muncă pe care le au angajații, aceștia pot alege să lucreze la birou sau acasă și nu li se va cere să revină full-time la birou. Cât despre birou, compania intenționează să avanseze cu noul său sediu din Stamford, care a fost sistat datorită pandemiei Covid-19. WWE dorește să aibă un sediu mult mai mare.

Salen a menționat că va prezenta veniturile trimestriale ale companiei pentru angajați. Acest lucru se va realiza prin comunicarea directă cu angajații și compania. Prezentările vor avea loc după estimarea veniturilor companiei.

De asemenea, a fost abordat subiectul live event-urilor. Compania a menționat că există încă incertitudini cu privire la momentul în care acestea pot fi reluate, având în vedere actuala situație a Covid-19. Khan și Salen au vorbit despre motivul pentru care s-au alăturat companiei.

Întânlirea a fost catalogată ca fiind pozitivă și toți au primit mulțumiri pentru munca depusă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages