Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE insistă să-l aibă pe Cody Rhodes la WrestleMania 38, încă nu a semnat niciun contract

WWE încă speră să-l aibă pe Cody Rhodes la WrestleMania 38 în Dallas, Texas, dar nu a fost încă semnat niciun contract și timpul trece. Astăzi, în cadrul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a spus că Rhodes încă discută cu WWE iar echipa creativă a lucrat la planuri pentru el până vinerea trecută.

Meltzer a speculat că ar avea sens ca, Cody să apară la RAW-ul din Jacksonville, oraș unde se află ”baza AEW”, însă lucrurile sunt încă foarte incerte, chiar dacă se credea cu ardoare acum câteva săptămâni că probabil Cody va semna cu WWE.

Așa cum am relatat anterior, statutul lui Cody Rhodes în WWE s-a schimbat, iar oficialii au avut planuri pentru el, însă nu știu ce se întâmplă cu acesta.

Nu se știe dacă problema dintre WWE și Cody are legătură cu partea financiară, direcția creativă sau orice altceva. Trebuie să menționăm că, Seth Rollins nu are stabilit un adversar pentru Mania 38. Dacă Rhodes va ajunge la o înțelegere cu oficialii, atunci este posibil ca Rollins să fie oponentul lui la ediția WrestleMania din acest an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages