Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

WWE indică un alt meci important pentru SummerSlam 2021

WWE pare să „pregătească terenul” pentru un alt meci important la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. Edge a apărut în cursul zilei de ieri la WWE The Bump, și l-a batjocorit pe Seth Rollins după ce s-a îmbrăcat ca el și i-a folosit manierismele. Acest lucru pare cu siguranță un build-up subtil pentru un meci între cei doi la SummerSlam.

Acum câteva săptămâni la SmackDown, Rollins a spus că este gata să ia titlul Universal de la Roman Reigns. Cu toate acestea, mai târziu în acel show, Edge a făcut o apariție neașteptată, atacându-l pe Reigns și spunând că el este următorul pretendent la titlu. S-a zvonit că oficialii au în plan un meci între Edge vs. Rollins la cel mai important eveniment al verii și s-ar putea ca build-upul acestuia să înceapă în weekend la Pay-Per-View-ul Money in the Bank sau la următorul SmackDown.

După cum am tot spus anterior, Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an se va desfășura în prezența fanilor, iar John Cena este așteptat să revină în curând pentru a începe un feud cu Roman Reigns. De asemenea, Becky Lynch se va întoarce relativ curând și este de așteptat ca ea să facă parte din card-ul pentru SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages