WWEWWE Main EventWWE PPVWWE SmackDown

WWE indică posibile schimbări pentru Main Event-ul de la WrestleMania 37

Daniel Bryan a dat startul SmackDown-ului din această săptămână, segmentul fiind făcut pentru ca fanii să creadă că Bryan l-ar putea înlocui pe Roman Reigns în Main Event-ul de la WrestleMania 37.

Bryan a vorbit pe baza unei povești reale despre cum ambiția sa a fost testată de companie în urmă cu câțiva ani. De asemenea, a menționat că a stat în umbră în ultimul an, pentru a ajuta tinerele talente. El a mai spus că s-a gândit foarte bine și a realizat că are mai multă ambiție decât Edge și Roman Reigns.

Daniel a spus că a lucrat în ultimele 3 săptămâni mai mult decât au făcut-o Reigns și Edge în ultimele 3 luni. „The Big Dog” a venit în ring și a spus că Bryan este „câștigător la loterie” dar nu are ambiție. Roman a menționat că business-ul are nevoie atât de el cât și de Bryan.

Segmentul a fost unul excepțional, și s-a văzut că Reigns și-a îmbunătățit promo-urile. Bryan probabil și-a scris promo-ul și l-a covins pe Vince că ar putea să-i facă pe fani să creadă că îl poate învinge pe Roman Reigns la FastLane.

Bryan urma să-l înfrunte pe Jey Uso într-un meci de tipul Steel Cage în Main Event-ul serii. Dacă Jey câștiga, atunci Bryan trebuia să recunoască că Reigns este „șeful tribului”. Dacă Bryan câștiga, atunci Bryan primea un alt meci pentru titlul Universal la WWE FastLane.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !