WWEWWE RAW

WWE indică destrămarea unei echipe din RAW

Se pare că o altă echipă din WWE se va destrăma în curând. Oficialii pregătesc despărțirea deținătoarelor titlurilor Women’s Tag Team ”Queen” Zelina și Carmella, la mai puțin de 4 luni de când le-au câștigat.

În timpul RAW-ului din această săptămână, Zelina a pierdut împotriva lui Liv Morgan după ce i-a fost distrasă atenția văzând-o pe Carmella care fugea de Rhea Ripley și a ajuns în brațele lui Corey Graves.

Înainte de meci, Zelina i-a spus Carmelei că trebuie să înceapă să se concentreze mai mult pe ceea ce fac ele în ring și mai puțin pe reality show-ul ei de pe YouTube. Seara trecută, s-a întâmplat exact opusul a celor spuse și Zelina clar a fost supărată.

După cum merg lucrurile, se pare că destrămarea acestei echipe va avea loc curând, posibil la WrestleMania 38, ceea ce ar însemna că vor fi încoronate noi Campioane Tag Team.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !