Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

WWE începe să schimbe superstarurile care au fost ”formate gresit”

WWE s-a schimbat mult în ultimele săptămâni, acum că Vince McMahon nu mai este CEO, iar Paul ”Triple H” Levesque se ocupă de partea creativă a companiei.

Înainte de demisia lui Vince, acesta, alături de Bruce Prichard, avea ultimul cuvânt în ceea ce privesc lucrurile din NXT, în timp ce Shawn Michaels se ocupa de operațiunile zilnice. Acum, ”The Game” are cuvântul definitiv.

Katana Chance, cunoscută anterior sub numele de Kacy Catanzaro, este o divă babyface naturală, dar oficialii au făcut-o heel alături de Kayden Carter odată ce au devenit o echipă.

La show-ul NXT de marți, oficialii au organizat un meci de tipul Fatal 4-Way Tag Team Elimination pentru a desemna noile campioane feminine Tag Team din respectivul brand. Meciul a fost câștigat de Chance și Carter.

Înainte de meci, Chance și Carter au ținut un promo. Cu toate acestea, după ce au câștigat titlurile, au mai avut un promo în stil babyface. Acest lucru s-a întâmplat la câteva zile după ce Hunter a transformat-o pe Becky Lynch din ”heel” în ”babyface”.

Pe parcursul celei mai recente ediții a Wrestling Observer Newsletter, Dave Meltzer a remarcat că și alte superstaruri ”formate greșit” sunt acum corectate.

„WWE are multe superstaruri care au fost formate greșit, trebuie să recunoaștem, Kacy Catanzaro, nu trebuia să fie formată ca heel. Ea este un babyface înnăscut. Conducerea se pregătea să o formeze greșit, iar acum o duce acolo unde ar trebui să fie, la fel cum s-a întâmplat cu Becky Lynch. Triple H vrea să rectifice toate aceste greșeli.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages