Sustineti InRing.Ro
WWE

WWE încearcă să le aducă înapoi pe Sasha Banks și Naomi

Este posibil ca fanii WWE să nu le fi văzut pentru ultima dată pe Sasha Banks și Naomi în ring. Șansele ca ele să revină în companie au crescut acum că Vince McMahon a demisionat din funcția de CEO. Banks și Naomi aveau probleme cu Vince nu cu Stephanie și Triple H.

În cel mai recent episod al podcast-ului Sports Illustrated Media găzduit de John Ourand, Dave Meltzer a fost întrebat care sunt ultimele noutăți despre Sasha și Naomi. Meltzer a spus:

„Situația este cam incertă. Au plecat. Ultima dată am auzit că se va încerca o reconciliere, mai ales că Vince nu mai deține conducerea. Deci nu știu. Nu cred că există ceva concret încă.”

Când Sasha Banks și Naomi au plecat din WWE în luna mai, erau campioane feminine Tag Team. În acea săptămână, oficialii au anunțat că acestea vor fi suspendate pe termen nelimitat și că nu mai dețin centurile feminine Tag Team.

Nu s-a vorbit deloc la WWE TV despre încoronarea unor noi campioane, dar cu Hunter ca șef al echipei creative, Banks și Naomi ar putea fi fericite și poate și-ar revendica titlurile despre care majoritatea au considerat că nu sunt valorificate cu adevărat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages