Hall of FameWWEWWE PPV

WWE încearcă să-l aibă pe ”Stone Cold” Steve Austin la WrestleMania 38

”Stone Cold” Steve Austin, membru al WWE Hall of Fame, este considerat unul dintre cei mai buni luptători profesioniști care au concurat vreodată în ring. Se pare că WWE intenționează ca acesta să aibă o nouă apariție, având în vedere locația ediției WrestleMania de anul trecut.

Steve Austin, a înfințat Attitude Era, devenind ”Face of the Company”. Feud-urile sale cu wrestleri precum The Rock, Triple H și alții au contribuit la definirea unei generații. De asemenea, are foarte mulți fani în Texas.

Potrivit unui raport al WrestleVotes, oficialii vor să-l readucă pe ”Stone Cold” în peisaj pentru Pay-Per-View-ul WrestleMania 38 de anul viitor, care va avea loc în Dallas, Texas, orașul său natal. Se spune că el va avea un rol semnificativ.

„Am discutat cu câteva surse diferite weekend-ul trecut și am auzit același lucru, cei din WWE sunt foarte interesați ca Steve Austin să facă parte din WrestleMania 38 aunl viitor în Dallas. Nu să lupte, ci să aibă o parte semnificativă din eveniment pe lângă apariție. Poate fi vorba și de ceva creativ.”

Cea mai recentă apariție a lui Steve Austin la WWE TV a avut loc la episodul RAW-ului din 16 martie 2020, unde a avut un segment pentru comemorarea zilei 3:16. Rămâne de văzut dacă ”Stone Cold” va fi sau nu prezent la WrestleMania 38. El a făcut deja voice-over pentru a promova vânzările de bilete a Mania XXXVIII.

Chiar și după retragerea sa din ring, Hall of Famer-ul a avut numeroase apariții de-a lungul anilor, în special la momentele importante. Revenirea lui este întotdeauna foarte așteptată. Rămâneți alături de noi pentru a afla detalii despre acest subiect odată ce vor fi disponibile.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !