Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

WWE încă nu a discutat despre planurile pentru SummerSlam 2022

WWE tocmai ce a terminat cu încă o ediție a WrestleMania iar acum urmează să aibă loc Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash pe 8 mai. Procesul creativ în compania lui Vince McMahon a fost întotdeauna un lucru dificil, iar asta nu s-a schimbat.

În urma celui mai important eveniment anual din WWE, majoritatea fanilor au așteptări mari. Revenirea lui Cody Rhodes în companie a dat de înțeles că vor urma meciuri fresh. Deși ar putea fi așa, oficialii nu au nimic în plan cu mult timp înainte.

De asemenea, RingsideNews raportează că WWE nu are încă niciun meci stabilit pentru Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. Chiar dacă pentru cel mai important eveniment al verii, nu au fost făcute planuri, în ceea ce privește WrestleMania:Backlash lucrurile stau diferit.

„Oficialii abia au conturat PPV-ul Mania:Backlash și nici măcar nu au discutat nimic încă despre SummerSlam. Evident, mai este ceva timp până la SummerSlam, dar totuși ai alt vibe când afli ”soarta” meciurilor importante.”

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în săptămânile următoare. WWE are multe opțiuni, dar nu se grăbește să facă totul din timp.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages